Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål (AFHOLDT)

 

KONFERENCEN ER UDSOLGT.

 

Green Building Councils vinterkonference sætter i år fokus på, hvordan kommuner via bæredygtigt byggeri helt konkret kan arbejde med FN's Verdensmål.

 

DOWNLOAD INVITATION OG PROGRAM HER.

 

Kom med til DK GBC’s Vinterkonference den 12. december 2018

FN’s verdensmål er blevet en rettesnor for, hvordan offentlige institutioner, private virksomheder og civilsamfund samlet kan bidrage til at skabe bæredygtig udvikling frem mod 2030. Samtidig er Regeringen kommet med et udspil for en national strategi for cirkulær økonomi. Begge agendaer kalder på en holistisk og strategisk indsats, mens de enkelte organisationer samtidig har behov for konkrete og målbare værktøjer til at arbejde med verdensmålene.

Derfor sætter Green Building Council Danmark på årets vinterkonference fokus på, hvordan kommuner kan arbejde både strategisk og konkret med bæredygtigt byggeri. Det er nemlig Green Building Council Danmarks ambition at hjælpe kommuner på vej ved at stille en bæredygtig ramme og værktøjer via DGNB til rådighed i arbejdet med verdensmålene.

Så kom med til konferencen og bliv klogere på, hvordan I kan arbejde med bæredygtigt byggeri. I får indsigt i, hvordan DGNB bidrager til 14 ud af de 17 verdensmål - og I vil blive præsenteret for en række cases med inspiration til både det strategiske og konkrete arbejde med bæredygtigt byggeri. Og så runder vi dagen af med en paneldebat, hvor vi diskuterer, hvordan vi får omsat FN’s Verdensmål til praksis.

 

Program

På konference kan du blandt andet glæde dig til følgende indlæg:

 

 • ”Absolut bæredygtighed som overligger” ved Steffen Petersen, associate professor, Aarhus Universitet
 • ”Cirkulær økonomi som udgangspunkt for design af Skanderborg Fælled” ved Knud Sørensen, driftschef, Skanderborg Kommune
 • ”Fra FN’s Verdensmål til konkret bæredygtigt byggeri” ved Klaus Kellermann, projektleder, Roskilde Kommune
 • ”Bæredygtigt byggeri med værdi for slutbrugerne” ved Mia Manghezi, projektudviklingsdirektør, PensionDanmark
 • ”Det bæredygtige byrum i Ørestad Syd” ved Rikke Faaborg Jarmer, udviklingschef, By & Havn
 • ”Bæredygtighed som fælles udgangspunkt for Middelfart Rådhus” ved Henrik Mott Frandsen, arbejdsmiljøchef, Middelfart Kommune
 • Paneldebat: ”Hvordan får vi omsat FN’s Verdensmål til praksis?”

 

Ønsker du en faktura for din deltagelse? Venligst tilmeld dig ved at sende en mail til rasmus.olsen@dk-gbc.dk i stedet for at benytte ovenstående link.

 

Priser

 • Medlemmer: 750,- (inkl. moms)
 • Ikke-medlemmer: 1500,- (inkl. moms)

Dato og adresse

 • 12.12.2018  10.00 - 16.00
  Middelfart Rådhus (Byrådssalen)
  Nytorv 9
  5500 Middelfart