RELEVANT INFORMATION

DGNB certificeringer er udelukkende på bygnings- eller byområde niveau. Det er altså ikke muligt at DGNB certificere materialer og produkter. Til gengæld kan du her læse om, hvordan dit materiale kan være med til at påvirke en DGNB certificering. Du kan downloade materialebrochuren, og få indblik i de kriterier der påvirkes af materialevalget. Alternativt kan du se hvordan nogle af de materialeproducenter, der er medlemmer, gør deres produkter mere gennemskuelige i DGNB sammenhæng her.

MARKEDSFØRING

Markedsføring af byggematerialer i forhold til deres bidrag til DGNB bæredygtighedscertificering af bygninger, kan gøres troværdigt og effektivt ved at få en DGNB konsulent til at udarbejde en dokumentationspakke på det specifikke produkt.

Du kan se eksempler på valide dokumentationspakker her:

Troldtekt

Velfac

Phønix Tag Materialer

Du kan finde en DGNB konsulent her

 

UDDANNELSE

Ønsker du generel information om DGNB? Så kan du tilmelde dig DGNB i korte træk.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke overvejelser der gøres, når der vælges materialer til det bæredygtige byggeri? Så kan du tage på vores materialekursus.

Er der ikke nogen af de ovenstående uddannelser, der lige passer til det behov, som du har, så kan du kontakte os, og høre mere om muligheden for et skræddersyet kursus til dig og dine kollegaer. Du kan kontakte en fra sekretariatet her.

 

 

 

Du kan læse hvordan DGNB bæredygtighedscertificering taler ind i vores medlemmers forskellige forretningsmodeller i vores brochure

"DGNB et fælles sprog for bæredygtighed"

 

Fandt du ikke den hjælp du søgte? kontakt os på info@dk-gbc.dk eller tlf. 3672 1020

 

TIP

Hvis du ønsker et overblik over DGNB systemet, anbefaler vi, at du downloader guides. Hvis du allerede har godt kendskab til DGNB systemet og er interesseret i at dykke ned i de specifikke kriterier, der stilles ved certificering, anbefaler vi, at du downloader manualerne.