Verdensmålene - som katalysator for økonomisk og bæredygtig merværdi?

23.01.2019

Den 26. marts 2019 er vores direkte Mette samt repræsentanter fra vores medlemsorganisationer på banen i debatmøde om, hvordan Verdensmålene bliver en katalysator for økonomisk og bæredygtig merværdi. Debatmøde er arrangeret af Byggesocietetets Bæredygtighedsudvalg i samarbejde med Bygherreforeningen og Green Building Council Denmark.

 

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Med vedtagelsen af FNs verdensmål følger et ansvar. Et ansvar som de fleste har tendens til at lade forfalde til de højere magter, da Verdensmålene kan være svære at forholde sig til i et hverdagsperspektiv. Men hvis der skal nås de omfattende målsætninger inden 2030, så er det nødvendigt at vi alle tager ansvar ved at finde løsninger, der kan bidraget positivt til Verdensmålene. Ydermere, er interessen hos befolkningen og i erhvervslivet for "de rigtige løsninger" forsat stigende og efterspørgslen efter løsninger kommer alle steder fra.

Udfordringerne er vanskelige at omsætte til praksis, hvilket har fået bæredygtighed nedprioriteret som fordyrende i bygge- og byudviklingsprojekter.

Denne problematik har fået Byggesocietetes Bæredygtighedsudvalg til at afholde et debatmøde i samarbejde med Bygherreforeningenen og Green Building Council Denmark, der skal udfordre tendensen om emnet: ”Hvordan kan verdensmålene konkret bidrage til at øge værdiskabelsen i den danske bygge- og ejendomsbranche?”

 

Gå ikke glip af at høre repræsentanter fra vores medlemsorganisationer som:

- Anne Skovbro, Udviklingsselskabet By & Havn

- Mia Manghezi, PensionDanmark

- Elisabeth Hermann Frederiksen, NREP

samt vores direktør Mette Qvist fortælle om deres visioner for vores fælles fremtid, når de skal redegøre for, hvordan Verdensmålene bliver en katalysator for økonomisk og bæredygtig merværdi til debatmødet den 26. marts 2019.

Se hele programmet for Byggesocietetet, Bygherreforeningen og Green Building Council Denmarks event om FNs Verdensmål 26. marts 2019 hos Bech-Bruun og tilmeld dig her.