Skal du have et bæredygtigt kompetenceløft i efteråret 2016?

28.06.2016

Vil du gerne have skærpet dine kompetencer inden for bæredygtighed i bygninger eller byområder?

Så se om der ikke er et af DGNB kurserne i efteråret der matcher dine behov.  Alle kurser fremgår herunder.

 

DGNB for entreprenører

- Hvad handler DGNB om i korte træk?

- Hvad skal man være opmærksom på i en DGNB certificering som entreprenør?

Få svar på disse spørgsmål på DGNB for entreprenører som er et introduktionskursus til DGNB bæredygtighedscertificering i Danmark med særlig fokus på de kriterier, det er vigtigt at være opmærksom på som entreprenør.

Kurset afholdes i Købehavn d. 15.09.2016 hos DK-GBC på Frederiksborggade 22,  1360 København K (lige ved Nørreport station)

Læs mere om kurset her

 

DGNB konsulentuddannelse i kontorbygninger

Uddannelsen til DGNB konsulent i kontorbygninger varer fire dage, hvor du får gennemgået de 40 kriterier i certificeringssystemet og DGNB evalueringsmatrixen, som er nøglen til at foretage den samlede vurdering af bygningens bæredygtige performance.

Ønsker du at blive konsulent inden for en anden bygningskategori, kan du efter konsulentuddannelsens afslutning tage et brush-up kursus af en hel eller en halv dags varighed.

Kurset afholdes i København d. 31. august og 1. september samt d. 7. og 8. september 2016, hos DK-GBC på Frederiksborggade 22,  1360 København K (lige ved Nørreport station)  Alle dage fra kl. 9.00 - 17.00.

Læs mere om kurset her 

 

DGNB konsulentuddannelse i byområder

 DGNB konsulentuddannelsen til certificering af byområder er en selvstændig konsulentuddannelse af fire-dages varighed.

Der er lagt vægt på, at deltagerne får både en teoretisk gennemgang af kriterierne i DGNB certificeringen for byområder samt praktisk erfaring med at arbejde med materialet gennem case-opgaver baseret på 2 af pilotprojekterne. Næste kursus afholdes i København på følgende datoer: 26. & 27. september samt 4. & 5. oktober 2016 hos DK-GBC på Frederiksborggade 22,  1360 København K (lige ved Nørreport station). Alle dage fra kl. 9.00 - 17.00

 Læs mere om kurset her

 

LCC, LCA og dokumentationsindsamlingskursus

 De tre auditorkurser kan tages som en samlet pakke, hvis du ønsker at uddanne dig til DGNB auditor og måske står overfor at skulle certificere/præcertificere en bygning.

Kurserne kan dog også tages som selvstændige kurser.

Vi har planlagt følgende datoer for kurserne i år:

 Alle tre kurser afholdes hos DK-GBC på Frederiksborggade 22, 1360 København K (lige ved Nørreport station). 

 

Brush-up kurser i boliger, skoler, hospitaler og eksisterende kontorer

 Green Building Council Denmark har udvidet paletten af brush-up kurser. Ligesom sidste år afholdes kombineret brush-up kursus i "Etagejeendomme og rækkehuse" samt "Undervisnings-og børneinstitutioner".

Derudover har vi præmiere på brush-up i hospitaler og eksisterende kontorbygninger. 

Datoerne er: