Nikolaj Hertel nomineret til Estate media prisen i kategorien ”Årets forbillede”

09.07.2018

Vores bestyrelsesformand Nikolaj Hertel er blevet nomineret til Estate media prisen i kategorien ”Årets forbillede”.

Nomineringen af Nikolaj begrundes således:

”Nikolaj Hertel har i en menneskealder arbejdet i byggeriet i Danmark, og har udviklet utallige ejendomme gennem hans mangeårige virke som adm. direktør i NCC Property Development. Men det er Nikolaj Hertels frivillige rolle som en af hovedarkitekterne bag etableringen af non- profitorganisationen Green Building Council Denmark (DK-GBC), der betyder, at han er nomineret til årets forbillede.

Han har været bestyrelsesformand i DK-GBC siden opstarten i 2010, og i den periode er organisationen vokset fra 0 til 307 medlemmer og har uddannet 575 DGNB konsulenter i Danmark. Til sammenligning er der uddannet 600 DGNB konsulenter i Tyskland.

Nikolaj Hertels virke vil inspirere hele byggesektoren lang tid efter, at han er gået på pension og hans forbillede vil forhåbentlig blive efterlignet af hans efterfølgeres efterfølgere. – Med andre ord, så har Nikolaj gjort en bæredygtig forskel for dig, mig og den danske byggesektor”.

Du kan deltage i afstemningen om hvem der skal løbe med de eftertragtende priser frem til 19. august 2018. Afgiv din stemme her: