DGNB Kontorbyggeri version 2016 Workshops i København & Århus

25.05.2016

Vi har i samspil med auditorer og eksperter været igennem en længere proces med opdatering af DGNB-manualen for kontorbyggeri, hvilket har givet mange anledning til væsentlige forbedringer af 2016-versionen. Nu vil vi gerne have input, kommentarer og ændringsforslag til både stort og småt fra alle jer bæredygtige ildsjæle, som arbejder med DGNB til daglig.

Har du forslag til større indholdsmæssige ændringer, er du velkommen til deltage i én af vores høringsworkshops. Formålet med disse workshops er at få en dialog om ændringerne i DGNB-manualen. Vi tilrettelægger dagsorden ud fra forskellige temaer og forsøger at berøre alle de større ændringer. Vi kan allerede nu sige, at økonomikriterierne ECO1.1 og ECO2.2 bliver temaer på workshoppen.

Begge workshops har samme agenda, så det er kun nødvendigt at deltage i én af dem.

De to workshops finder sted:

Tirsdag d. 14. juni i København kl. 13-16  (Hos Statens Byggeforskningsinstitut (SBi), A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV)

Onsdag d. 15 juni i Århus. kl. 13-16 (Nærmere information følger)

Tilmelding til de to workshops kan ske til rasmus.olsen@dk-gbc.dk

Som forberedelse til disse workshops er der mulighed for at få adgang til den foreløbige version af DGNB-manualen for kontorbyggeri (høringsudgaven) ved at skrive til rasmus.olsen@dk-gbc.dk

Frist for input til høringsudgaven er 15. juni 2016 og kan sendes til rasmus.olsen@dk-gbc.dk