Beierholm bygger bæredygtigt DGNB domicil

10.01.2017

Hos DK-GBC håber vi, at dette eksempel med Beierholms bæredygtige tiltag kan være starten på en ny tendens; at når man bygger domicil til egen virksomhed, tænkes dokumenteret bæredygtighed ind som en naturlig forudsætning for planlægning i byggeriet. Vi glæder os til at følge byggeriet!

 

Læs nærmere om byggeriet nedenfor.

 

NCC skal opføre nyt kontordomicil for revision- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Byggeriet er 6.500 kvadratmeter stort, og dermed næsten en fordobling af Beierholms nuværende kontorarealer.

 

- Det domicil, vi bygger for Beierholm, læner sig op ad NCC's gennemprøvede kontorhuskoncept, hvor vi kombinerer vores erfaring og ekspertise, så vi sikrer, at bygningen opfylder de krav, som bliver stillet til et kontorhus i dag og mange år frem, udtaler Peter Kiil Larsen, senior projektchef i NCC, i en pressemeddelelse.

Han supplerer, - Vi lægger vægt på at opføre bygninger, der fungerer godt i praksis, for kontormiljøet og trivslen i bygningen er vigtig, da det påvirker medarbejdernes arbejdsglæde og effektivitet.

 

Det fremgår af pressemeddelelsen, at revisionsfirmaet ønsker, at bygningen skal signalere et moderne og innovativt firma, der bygger på gode og solide materialer og med et internt fællesskab i en central foyer, som binder bygningen sammen, mens store glaspartier vil være med til at skabe en åben og imødekommende facade.

 

Tage Andersen, partner i Beierholm, lægger virksomheden vægt på at bo i en bygning med fortsat fokus på miljømæssig indretning.

 

Domicilet i Aarhus skal bæredygtighedscertificeres efter DGNB-guldstandarden.

- I NCC er vi meget optaget af at bidrage til den bæredygtige omstilling af vores samfund, og vi er en af de førende entreprenører, når det gælder opførelse af certificerede byggerier. Derfor er vi også stolte af at skulle bygge et bæredygtigt domicil for Beierholm. Det giver rigtig god mening både for bygherren og for samfundet generelt, siger Peter Kiil Larsen.

 

Beierholm ser frem til at flytte ind i de nye, bæredygtige kontorer.

- Vi glæder os ikke bare til det nye kvalitetsbyggeri, siger Tage Andersen.

 

- Det er også en nødvendighed, at vi er under samme tag. Der er så mange gode synergier at opnå ved at bo på én adresse. Vi kan skabe et stærkt og dynamisk fagligt miljø, og vi kan opnå én samlet kultur for mange sammenbragte medarbejdere. Vi kan sikre gode og ensartede forhold for både kunder og medarbejdere, ikke mindst når det gælder mødefaciliteter og parkeringsforhold, fortsætter han.