Saint-Gobain Denmark A/S

Medlemstype: Premium

Adresse:
Robert Jacobsens vej 62A
2300 København S

Tlf: 40 33 79 61
Web: www.saint-gobain.dk

Kontaktperson: Klaus Birk
E-mail: Klaus.Birk@saint-gobain.com

Bæredygtighed står øverst på dagsordenen hos Saint-Gobain

Bæredygtighed spiller en afgørende rolle i Saint-Gobain. Det er et pejlemærke, når vi udvikler nye løsninger, og det er et fokusområde i dagligdagen både på vores fabrikker og i samarbejdet med vores kunder. Derfor er det også en del af vores globale mindset, at vi involverer os aktivt i organisationer og tiltag, der fremmer den bæredygtige agenda — som Green Building Council Denmark er eksponent for.

I Saint-Gobain mener vi, at bæredygtighed kræver en holistisk tilgang, der omfatter både miljømæssige, menneskelige og økonomiske perspektiver. Og vi mener, at velintegrerede og helhedsorienterede certificeringsordninger som for eksempel DGNB er afgørende redskaber for at kunne sikre overgangen fra gode intentioner til den faktiske realisering af bæredygtigt byggeri.

I Saint-Gobain er vi bevidste om vigtigheden af at vores materialers ydeevne og miljøpåvirkning er så god og så transparent som muligt. Derfor udvikler vi løbende EPD’er for vores portefølje, og vi arbejder kontinuerligt med at minimere vores miljøaftryk - fra idéudvikling og produktion til færdiginstallerede materialer. Et eksempel på dette er vores glasuld, som ikke bare tillader os at opnå markedets bedste isoleringsevne, men som består af helt op til 80 % genbrugsglas.

For at kunne kunne bistå markedet på dette område har vi uddannet en række DGNB konsulenter, der står klar til at hjælpe kunder og samarbejdspartnere, og således sikre at deres projekter kan opnå den ønskede certificering.

Følgende Saint-Gobain-producenter er repræsenteret på det danske marked: ISOVER, Weber, Gyproc, Ecophon, aereNmore, Saint-Gobain Glass, Glassolutions, SageGlass og Saint-Gobain Vetrotech. 


Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed her: https://www.saint-gobain.dk/bæredygtighed 

 

 

Bygninger tilknyttet