PensionDanmark Ejendomme

Medlemstype: Premium

Adresse:
Langelinie Allé 41
2100 København Ø

Tlf: 40 36 41 15
Web: www.pension.dk

Kontaktperson: Marius Møller
E-mail: mrm@pension.dk

Strategisk fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er et centralt strategisk omdrejningspunkt for PensionDanmarks ejendomsinvesteringer.  Det handler om at forene forretningsmæssig rentabilitet med social ansvarlighed i udvikling, opførelse og vedligeholdelse af de ejendomsprojekter, vi engagerer os i.

Vi ønsker at være en innovativ aktør på ejendomsområdet og en frontløber, når det handler om at udvikle bæredygtige løsninger.  

Det skal være med til at sikre en robust og rentabel udvikling af vores ejendomsportefølje samtidig med, at vores kunder opnår størst mulig værdi, når de lejer eller køber en PensionDanmark ejendom.

PensionDanmarks investeringsperspektiv indenfor ejendomme er langvarigt. Vi har derfor bæredygtighedscertificeret alle vores nybyggerier siden 2012.

I 2015 fik PensionDanmark certificeret domicilbyggerierne Semco i Esbjerg, Gladsaxe Company House og Alfa Laval i Aalborg med bæredygtighedscertifikatet DGNB i guld eller platin. 

I 2016 blev MT Højgaards nyopførte domicil i bæredygtighedscertificceret i kategorien DGNB guld, og PensionDanmarks domicil på Langelinie Allé i København blev som en af de første bygninger i den eksisterende boligmasse certificeret i kategorien DGNB guld. I starten af 2017 opnåede Semco Maritimes domicil i Esbjerg samme bæredygtighedscertificering.

Læs mere om vores aktiviteter, kriterier og brug af bæredygtighedscertificering.