Hvad siger vores medlemmer?

 Her kan du finde udtalelser fra vores medlemmer om deres baggrund og incitamenter for deres medlemskab i Green Building Council Denmark.

Du kan også se videoklip med forskellige aktører fra byggebranchen der udtaler sig om deres erfaringer med DGNB her

Endelig kan du også se vores citatsamling med udtalelser om DGNB fra branchens stakeholders her

 

Klik her for overblik over medlemsformer

Klik her for at tegne medlemskab

 

Kan vi hjælpe dig? og eller du spørgsmål? kontakt vores medarbejder:

Rasmus Olsen
Marketing & Public Relations

E: rasmus.olsen@dk-gbc.dk
T: +45 3672 1020

 

Danske Arkitektvirksomheder

 

Se Danske Arkitektvirksomheders medlemside her

 

NCC

 

Se NCC's medlemside her

 

JJW

Se JJW's medlemside her

 

ETA Danmark

Se ETA Danmarks medlemside her

DANSKE TEGL

 

 Se DANSKE TEGLs medlemsside her

SKANSKA

 

Se Skanskas medlemsside her

Boligkontoret Århus

”Boligkontoret Århus’ baggrund for at melde os ind i Green Building Council er, at vi bygger og renoverer almene boliger med et meget højt ambitionsniveau for social og miljømæssig bæredygtighed. Green Building Council er det helt oplagte sted at søge inspiration og viden og dele vores erfaringer på området – med andre aktører på tværs af roller og sektorer” udtaler direktør Morten Homann, Boligkontoret Århus. kilde

ROCKWOOL

”ROCKWOOL koncernen er medlem i DK-GBC, fordi vi gerne vil bidrage til udviklingen af byggeriet i Danmark. Danmark har en international førerposition inden for energieffektivt byggeri. Og nu er tiden kommet til, at byggebranchen sammen skal udvikle denne position til at gælde for bæredygtigt byggeri. DK-GBC er en unik facilitator for denne udvikling med en imponerende involvering af alle aktører inden for byggeriet. Med udviklingen af DGNB certificeringssystemet for bæredygtigt byggeri i Danmark har DK-GBC sikret en fælles platform for branchen, som vi i ROCKWOOL har stor nytte af" udtaler Susanne Kuehn, ROCKWOOL.

MOE

”I MOE vil vi gerne bidrage til en bæredygtig udvikling og være blandt de førende inden for rådgivning om bæredygtigt byggeri.Desuden vil vi gerne udveksle erfaringer på tværs af branchen og hjælpe til med at skabe fælles standarder sammen med vores samarbejdspartnere.Det er derfor naturligt for os at være medlem af Green Building Council Denmark og derigennem medvirke til en fælles bæredygtig udvikling i byggeriet.” udtaler Peter Hesselholt, MOE.

 

SKANSKA

”Skanska er en del af Green Building Council Denmark, fordi vi vil være med til at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Som medlem af Green Building Council Denmark kan vi bidrage med egne erfaringer og kan samtidigt holde os opdateret på den nyeste udvikling inden for bæredygtigt byggeri. DGNB-certificeringen giver os mulighed for at implementere de mest optimale løsninger inden for eksempelvis energi og indeklima allerede på et tidligt stadie, og det er på den måde et ideelt udgangspunkt for at skabe merværdi for både kunder og investorer” siger Elo Alsing, markedschef i Skanska.

 

ALECTIA

"Vi ser den bæredygtige tankegang som et meget vigtigt og drivende element i projektudvikling. Som virksomhed sigter vi på en helhedsorienteret og langsigtet udformning af ejendomme, hvor vi i større grad indtænker brugernes velvære, samt bygningernes driftsøkonomi og miljømæssige fodaftryk. Vi skal lære af hinanden. ALECTIA er medlem af Green Building Council Denmark fordi det giver os den absolutte bedste mulighed for at veksle bæredygtige erfaringer, viden og ideer."

Mark Howell, Udviklingschef, ALECTIA