Signe Haulrich

Urban Arkitekt

Virksomhed:
Rambøll

Adresse:
Olof Palmes Alle 22
8200 Aarhus

Tlf: +45 51 61 26 38
E-mail: sah@ramboll.dk

Kompetencer:

  • Byområder

Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i Urban Arkitektur ved Aalborg Universitet i 2016.

Siden da har jeg arbejdet som urban arkitekt og byplanlægger hos Rambøll Byudvikling & Landskab i Aarhus. Her har jeg haft ansvar som bæredygtighedskonsulent, hvor min primære rolle har været at indarbejde bæredygtighedsløsninger i projekter inden for alle skalaer med fokus på byudviklingen. Jeg arbejder bland andet med skræddersyede bæredygtighedsstrategier og design, hvor koncept og design fungerer i samspil med de helhedsorienterede løsninger fra start til slut. 

Jeg er uddannet til DGNB-konsulent i bæredygtige byområder i 2018.

Jeg har eksempelvis beskæftiget mig med screening for muligheden af en DGNB certificering i Bæredygtig Byudvikling for Bestseller Tower Village og bæredygtighedskatalog Tidselbjerget til Slagelse Kommune foruden bæredygtige designtiltag indarbejdet i afdelingens by- og landskabsopgaver.

Endvidere beskæftiger jeg mig med konceptudvikling for afdelingens bæredygtige profil, hvor jeg udfører salgsmateriale til profilering af firmaets kompetencer inden for bæredygtig byudvikling til brug for præsentationer over for eksterne partnere og kunder.