Nicki Laursen

Virksomhed:
Rambøll

Adresse:
Hannemanns alle 53
2300København S

Tlf: 51612108
E-mail: ncl@ramboll.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Nye bygninger

Jeg er uddannet murersvend i 2008 og Bygningskonstruktør ved KEA i 2013 med Facilities Management som professionsretning.

Jeg varetager til daglig byggeledelse på større renoveringssager. Jeg har tidligere arbejdet 3 år som driftsleder for DOMEA.dk, hvorfor jeg har opnået stor forståelse for drift og vedligeholdelse - særligt omkring større renoveringssager og helhedsplaner.

Jeg har i projekterne særligt fokus på overgangen fra byggeri til drift og vedligehold, hvor det er særligt vigtigt, at vi fastholder de bæredygtige visioner bag byggeriet i både udførelses- og ibrugtagningsfasen.

Som byggeleder fokuserer jeg altid på det gode samarbejde mellem rådgiver og bygherre. Da jeg også er uddannet murer, fokuserer jeg altid på den gode dialog på byggepladsen. Jeg ønsker generelt altid på at skabe sammenhæng mellem projekt og udførelse. Gennem mit tidligere arbejde i DOMEA har jeg arbejdet med beboere og organisationsbestyrelser, og har jeg derfor stor erfaring med brugerinddragelsesprocessor.

I Rambøll arbejder jeg som byggeleder/projektleder i arkitektafdelingen. Her fokuserer jeg som DGNB-konsulent på at tænke bæredygtighed ind i, fordi det i sidste ende skaber bedre, helstøbte projekter.

Jeg har tidligere siddet i et arbejdsudvalg for bæredygtighed og FM hos DFM. Derfra har jeg en naturlig interesse i bæredygtighed, og jeg vil som DGNB konsulent præge bygherre og brugerne til at fremme muligheden for flere certificeringer af bygninger.

  • Uddannet DGNB konsulent i kontorbyggeri (2017)
  • Bygningskonstruktør, FM (2013)
  • Murersvend (2008)