Linda Høibye

Virksomhed:
COWI

Adresse:
Parallelvej 2
2800Lyngby

Tlf: 56406434
E-mail: lan@cowi.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Nye bygninger

Linda Høibye er uddannet DGNB-konsulent i 2012 og har siden da bidraget til talrige DGNB-certificeringer inden for materialevalg og LCA.

Linda er uddannet civilingeniør og har 15 års erfaring som projektleder og -ingeniør på projekter med miljøaspekter og bæredygtighed hos COWI A/S.

En central del af Lindas arbejde sætter fokus på materialernes potentielle miljøpåvirkning, hvilket danner et solidt grundlag for bæredygtige valg af byggevarer i en bygningskontekst.

Linda har desuden udarbejdet udkast til kriterier for affaldsforebyggelse og genanvendelse for Miljøstyrelsen, som forventes at indgå i den frivillige bæredygtighedsklasse for byggeri. I samme boldgade har Linda udviklet grønne indkøbskriterier for Europakommissionen bl.a. på basis af LCA-vurderinger.

Som et led i det intensive arbejde med byggevarer udarbejder Linda også miljøvaredeklarationer for byggevareproducenter samt verificering af samme. Som en naturlig følge heraf er Linda verifikator hos programoperatørerne EPD Norge og EPD Danmark.

I en periode på 4 år har Linda desuden været bestyrelsesmedlem i DK-GBC.