Lars Holm

Virksomhed:
BYG FYN

Adresse:
Forskerparken 10 C
5230Odense M

Tlf: 51777339
E-mail: lah@erhvervshusfyn.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Etageejendomme og rækkehuse
  • Nye bygninger

Jeg er civilingeniør Miljø fra Aalborg Universitet, 1986. Har siden 2001 arbejdet for erhvervs- og miljønetværket MiljøForum Fyn, der er dannet af de fynske kommuner og mere end 100 private virksomheder og organisationer med henblik på at fremme bæredygtig vækst. Godt halvdelen af virksomhederne er fra byggebranchen, dvs. bygherrer, rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomheder, entreprenører og materiale-leverandører.

På vegne af medlemsvirksomhederne motiverer jeg fynske bygherrer til helhedssyn og bæredygtighed når der skal nybygges el. renoveres. Samtidig støtter vi med proceshjælp, f.eks. via miljøstyregrupper, markedsdialog med udgangspunkt i bygherrens fokus-områder mv. Målet er at bæredygtigt byggeri skaber forretningsudvikling, f.eks. alliancer mellem virksomheder og lign.
Alle bygge-sager søges motiveret til at bruge DGNB som proces- og dokumentationsgrundlag.

MiljøForum Fyn-Byggeri var medstiftere af Green Building Council Denmark i april 2010 og jeg har været med i bestyrelsen indtil 2016.

Jeg praktiserer ikke som DGNB-konsulent, da det er uforeneligt med rollen som netværkskoordinator i netværket MiljøForum Fyn