Katja Viltoft

Virksomhed:
JJW Arkitekter

Adresse:
Finsensvej 78
2000Frederiksberg

Tlf: +45 2944 8571
E-mail: KVI@JJW.DK

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Nye bygninger

Katja Viltoft er arkitekt, kreativ direktør for afdelingerne Erhverv, Sundhed & Indretning samt Læring & Kultur og partner og bestyrelsesformand hos JJW Arkitekter. Hun er udannet arkitekt i 1994 og uddannet DGNB konsulent i 2013. Katja er desuden næstformand i Danske Arkitektvirksomheder, samt medlem af Danske Arkitektvirksomheders bæredygtighedsudvalg.

Katja er en særdeles erfaren arkitekt og projektleder og har fra sine mange projekter inden for bl.a. kontor- og undervisningsbyggeri for forskellige typer af organisationer stor erfaring med såvel udviklings-, skitserings- projekterings- som opførelsesprocessen.  

Katja har et stort engagement i bæredygtighed generelt og en særlig viden omkring udvalgte emner indenfor både økonomisk, miljømæssig og social bæredygtighed samt processuelle og tekniske aspekter samler trådene i både store og små projekter. Hun fungerer både som strategisk partner, visionær arkitektonisk udvikler og realistisk tovholder og procesleder og arbejder således for, at bæredygtigheden implementeres i alle faser og alle typer af projekter.

Kompetencer: Analyse og strategisk rådgivning, idé- og konceptudvikling, bygherre- og lejerrådgivning, projektledelse og projektering, proces og brugerinddragelse, design og indretning med særligt fokus på akustik, bæredygtighedsrådgivning.