Henriette Falk Olesen

Virksomhed:
Årstiderne Arkitekter

Adresse:
Papirfabrikken 24
8600 Silkeborg

Tlf: 53721218
E-mail: henriettefalk.olesen@sweco.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Undervisnings- og børneinstitutioner
  • Etageejendomme og rækkehuse
  • Kontorbygninger i drift
  • Bygninger i drift
  • Nye bygninger

Henriette er DGNB-auditor og har til dags dato været med på 4 forskellige DGNB-certificeringsprojekter; kontor, uddannelse og 2 boligprojekter.

Henriette er, som projektleder og DGNB-auditor, en person som går struktureret og systematisk til værks. Udover certificeringsarbejde er Henriette ligeledes sagsarkitekt, som brænder for nytænkende og realiserbar arkitektur, hvor bygherrens ønsker altid kommer i første række.

I alle sine projekter er hun fokuseret på tværfagligt samarbejde for at optimere opgaven, hvilket resulterer i helstøbte og  gennemtænkte projekter.

Hun er en positiv person, der med sine samarbejdsevner, selvstændighed og imødekommenhed tilfører projekterne nye aspekter  og gør hende til en vellidt og værdifuld teamplayer.

Hendes rolle som DGNB-auditor afspejler en systematisk helhedsorienteret tilgang til det at vurdere bæredygtighed. Hun bidrager derfor som intern rådgiver på alle projekter, hvor der er ønsker om bæredygtighed, så der opnås et højt fagligt niveau.

Hun har fokus på byggeriet som helhed og vurdere hvert projekt individuelt med opvejning af tiltag i forhold til bygherres interesser og ønsker, miljøregnskabet samt de økonomiske forhold (drift og vedligehold) for byggeriet.