Christine Collin

Virksomhed:
Rambøll

Adresse:
Hannemanns Allé 53
2300 København S

Tlf: +45 5161 3508
E-mail: chc@ramboll.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Nye bygninger

Jeg er uddannet civilingeniør i Bygningsdesign ved DTU i 2016 med speciale i konstruktionsdesign og livscyklusanalyser. Herefter arbejdede jeg i Jens-Peter Madsen Rådgivende Ingeniører som konstruktionsingeniør med tilhørende ansvar for DGNB projekter. Jeg har siden april 2017 arbejdet i Rambøll som bæredygtighedskonsulent og med udviklingen af at anvende LCA og LCC aktivt i design- og materialevalg.

Jeg arbejder med bæredygtighed indenfor hele bygningens skala, fra materialers kemi og indholdsstoffer til bygningskomponenters levetider og vedligeholdelsesomkostning samt mere generel rådgivning om bygningsdesign og udformning. Jeg arbejder med dokumentationspakker for materialer og produkter, for producenter som har behov for at tydeliggøre deres indflydelse ved en bæredygtighedscertificering. Jeg har erfaring med DGNB-certificeringer af bygninger i Danmark og i udlandet.

Jeg lægger i mit arbejde med DGNB vægt på at anvende kriterierne som en aktiv del af designprocessen og på at anvende livscyklustankegange til at belyse konsekvenserne ved valg af tekniske systemer og materialer.

  • Uddannet DGNB konsulent i nye bygninger i 2018