Amdi Schjødt Worm

Virksomhed:
Arkitema Architects

Adresse:
Frederiksgade 32
8000Aarhus C

Tlf: 5077 7201
E-mail: amsw@arkitema.dk

Kompetencer:

  • Kontorbyggeri
  • Bygninger i drift
  • Nye bygninger
  • Kontorbygninger i drift

KOMPETENCER

Amdi Schjødt Worm er DGNB-konsulent for kontorbygninger fra 2013 og har endvidere deltaget i kursus i DGNB for bygninger i drift i 2017 og har deltaget i Auditor-kursus, marts 2017. Amdi er ansat på Arkitemas kontor i Århus.

Amdi er uddannet diplomingeniør fra 2006 og senere civilingeniør i energi og indeklima i 2013 og har således en solid teknisk baggrund for at beskæftige sig med bæredygtigt byggeri og arbejder hos Arkitema som seniorkonsulent inden for bæredygtighed på både bygnings- og materialeniveau.

Amdi har arbejdet med udvikling af en lang række bæredygtige byggeprojekter, både på konceptuelt niveau og i konkrete projekter helt fra idefase til færdigt projekt og fra det lille enfamiliehus for den private husbygger og til kontordomiciler for større virksomheder. Amdi har desuden stor kommunikativ erfaring fra både afrapporteringsarbejde med erfaringsopsamling på en række bæredygtige byggerier men også via undervisning i bæredygtige elementer i byggeriet i regi af Byggecentrum samt Teknologisk Institut samt ved en lang række arrangementer i ind- og udland for både arkitekter, ingeniører, bygherre, og private.

Med sin konkrete erfaring fra byggebranchen og brede undervisningserfaring til forskellige vidensniveauer formår Amdi at kommunikere mere eller mindre teknisk viden til personer både i og uden for byggebranchen. Amdi har desuden erfaring med rådgivning indenfor både energi, indeklima og bæredygtige materialer, LCA og LCC og er således i stand til fagligt at favne bredt og yde vejledning i forhold skræddersyede bæredygtighedsstrategier og løsninger. Amdi deltager i øvrigt i udviklingen af forskellige bæredygtighedsværktøjer og certificeringer, herunder bla. DGNB og LCAbyg.