Undervisningsmateriale for undervisningsinstitutioner

Er du underviser på et universitet, erhvervsakademi eller en anden undervisningsinstitution og ønsker at undervise dine studerende i DGNB?

 

Green Building Council Denmark har udarbejdet gratis øvelser i de fem søjler i DGNB, som du kan rekvirere hos os.

 

Vi tilbyder også mulighed for gæsteforelæsninger.

 

 

DGNB-undervisningsmaterialet er udviklet med 300.000 kr., der fulgte med ROCKWOOL prisen som Green Building Council Denmark modtog i december 2014.

Siden primo 2015 har DTU, KEA, Syddansk Universitet, Erhvervsakademiet Sydvest, Erhvervsakademiet Lillebælt, KADK, Ingeniør Højskolen ved Aarhus Universitet, Aalborg Universitet anvendt vores DGNB-undervisningsmateriale og modtaget gæsteforelæsninger.

Øvelserne er udviklet og kvalitetssikret af underviserne på vores meget efterspurgte DGNB-konsulentuddannelse. Undervisningsmaterialet er pragmatisk og af teknisk karakter og særligt velegnet til følgende uddannelser:

  • Arkitektuddannelsen
  • Ingeniøruddannelsen
  • Bygningskonstruktøruddannelsen
  • Byggekoordinatoruddannnelsen

Du kan høre mere om ovenstående ved at kontakte vores medarbejder Rasmus Olsen på: 
6131 4312 / rasmus.olsen@dk-gbc.dk.

 

SAMARBEJDE MED CBS

DK-GBC samarbejder desuden med CBS, hvor tre grupper af kandidatstuderende på CBS har skrevet om DGNB og Green Building Council i faget ”consulting for sustainability”. DK-GBC står til rådighed som formidler i faget fremadrettet.

 

GUIDES

Til undervisning i DGNB og bæredygtighed anvendes vores guides i stort omfang. Det er som oftest vores guides, der anvendes på uddanelsesinstitutionerne, da manualerne kræver et stort overblik og dybere forståelse for DGNB-systemet. Du kan downloade vores guides gratis her:

Bygnings guide

Byområde guide

Materialebrochure