Phønix Tag Materialer

Medlemstype: Support

Adresse:
Vester Allé 1,
6600 Vejen

Tlf: 79 96 21 00
Web: www.phonixtagmaterialer.dk

Kontaktperson: Kenneth Vraa
E-mail: kev@phonixtagmaterialer.dk

Phønix Tag Materialer

Godt for miljøet – og for dig!

Du kan nu også bygge grønt med Phønix Tag Materialer.

Et godt eksempel er Nature Impact® Roof – det grønne tag med grogaranti. Et andet er vores særlige LESSNOX-membran med titandioxid, som hjælper med at nedbryde de skadelige NOx-partikler i luften. Og med SBS Tagmembran får du en stærk og smidig løsning også til tagets skæve vinkler - med 15 års garanti.

Vi er en del af Nordic Waterproofing Gruppen. Det betyder stor erfaring og ekspertise, høj kvalitet og en sikker levering. Det gør dit valg let. Køb dit grønne tag hos os.

Vi tænker på miljøet

Vores miljøprofil handler for os om mere end bare at kunne tilbyde nogle "grønne" produkter. For os handler det om totalbilledet, om alle de omkringliggende processer og ikke mindst om indstilling, oprigtighed og gennemsigtighed. Og netop de værdier forsøger vi hos Nordic Waterproofing DK at implementere i alt, hvad vi gør.

Vi har igennem mange år haft rigtigt stort fokus på at optimere miljørigtigt på forskellige parametre omkring virksomheden - og vi har det stadig. Vi er kommet langt, men vi kan altid blive bedre – det kræver udviklingen og det kræver vi af os selv.

Læs mere om de forskellige indsatsområder på vores hjemmeside.

www.phonixtagmaterialer.dk

 

Konsulenter tilknyttet