NREP

Medlemstype: Premium

Adresse:
Southamptongade 4
2150 Nordhavn

Tlf: +45 3948 4900
Web: nrep.com

Kontaktperson: Elisabeth Hermann Frederiksen
E-mail: elfr@nrep.com

90% af vores tid tilbringes i bygninger. Og 1/3 af vores ressourceforbrug er forårsaget af ejendomsbranchen. Alligevel har branchen i årtier ikke haft fokus på kunden, bæredygtig innovation eller produktivitetsforbedringer. Det vil vi gøre bedre.

Vi er en nordisk ejendomsinnovatør, der søger at forbedre det byggede miljø via vores investeringer. Vi udvikler ejendomme med udgangspunkt i slutbrugernes behov, og vi forsøger altid at se på ejendommene fra flere forskellige vinkler. Med vores tværfaglige team skaber vi ejendomme og ejendomskoncepter, der giver værdi på den lange bane – både for lejere, investorer og samfund.

I NREP står vi bl.a. bag investeringen i verdens første bygning i genanvendt beton, og i Ørestad har vi sammen med vores partnere bygget 20 nye rækkehuse ud af 1400 tons genanvendt betonaffald fra Københavns metrobyggeri (Upcycle Studios). I et nyt stort projekt - kaldet ’UN 17 Village’ - skaber vi verdens første bygning, der er designet efter alle FN’s 17 Verdensmål, og i partnerskab med Danmarks Grønne Investeringsfond sætter vi tagsolceller på alle vores logistikbygninger i Danmark.

Og vi er altid på udkig efter nye projekter, der kan gøre en positiv forskel.

Konsulenter tilknyttet

Bygninger tilknyttet